Termes i condicions


Condicions d’ús

ACORD ENTRE L’USUARI I CET INTECSERVEIS

El lloc web CET Intecserveis està comport de vàries pàgines web operades per CET Intecserveis.

El lloc web CET Intecserveis se li ofereix a vostè condicionat a l’acceptació sense excepcions dels termes, condicions i avisos aquí continguts. L’ús per la seva part del lloc web CET Intecserveis constitueix en sí mateix la seva acceptació a tots els termes, condicions i avisos.

MODIFICACIONS A AQUESTS TERMES D’ÚS

CET Intecserveis es reserva el dret a modificar els termes, condicions i avisos sota els quals s’ofereix el lloc web CET Intecserveis, incloent, però no limitant a, les càrregues associades per l’ús del lloc web CET Intecserveis.

VINCLES A LLOCS DE TERCERES PARTS

El lloc web CET Intecserveis pot contenir vincles a altres llocs Web Site (“llocs vinculats”). Els llocs vinculats no estan sota el control del CET Intecserveis i, per tant, CET Intecserveis no és responsable dels continguts de cap Lloc Vinculat, incloent sense limitacions, tot vincle contingut en un lloc vinculat, o tot canvi o actualització d’un lloc vinculat. CET Intecserveis no és responsable de difusions via web ni mitjançant qualsevol altra forma de transmissió rebuda des de qualsevol lloc web. CET Intecserveis proveeix aquests vincles solament per a la seva conveniència, i la inclusió d’aquests vincles no implica aprovació per part del CET Intecserveis del lloc, ni associació amb els seus operadors.

NO ÚS IL·LEGAL O PROHIBIT

Com una condició a l’ús per la seva part del lloc web CET Intecserveis, vostè garanteix a CET Intecserveis que no usarà el lloc web CET Intecserveis per a propòsit il·legals o prohibits per aquests termes, condicions i avisos. Vostè no pot fer servir el lloc web CET Intecserveis de tal manera que pogués danyar, deshabilitar, sobrecarregar o deteriorar el lloc web CET Intecserveis o interferir en el ús i aprofitament del lloc web CET Intecserveis per a terceres parts. Vostè no pot obtenir ni intentar obtenir material o informació utilitzant altres mitjans que aquells expressa i intencionalment oferts a tal efecte en el lloc web CET Intecserveis.

ÚS DE SERVEIS DE COMUNICACIÓ

El lloc web CET Intecserveis pot contenir serveis de BBS, àrees de xat, grups d’usuaris, fòrums de discussió, comunitats, pàgines web personals, calendaris i/o altres facilitats de missatgeria o comunicació, dissenyades per a permetre-li a vostè comunicar-se amb el públic en general o amb un grup de persones (en endavant, “Serveis de Comunicació”). Vostè accepta usar els Serveis de Comunicació només per a anunciar, enviar o rebre missatges i material que sigui apropiat i relatiu al Servei de Comunicació en particular. A mode d’exemple, i no limitat a, Vostè accepta que quan utilitzi un Servei de Comunicació, no podrà:

 • Difamar, abusar, assetjar, sotjar, amenaçar o d’alguna manera violar els drets legals (com els drets de privacitat i publicitat) dels altres.
 • Publicar, anunciar, pujar, distribuir o disseminar cap tòpic, nom, material o informació, que sigui inapropiada, indecent, transgressora, difamatòria, obscena o il·legal.
 • Pujar arxius que continguin software o un altre material protegit per lleis de propietat intel·lectual (o drets de privacitat o publicitat) a menys que Vostè sigui el propietari o controli els drets respectius, o hagi rebut el necessari consentiment exprés.
 • Pujar arxius que continguin virus, arxius corruptes, o qualsevol altre software o programes que puguin danyar l’operació del dispositiu de l’altra.
 • Publicar o oferir a la venta o a la compra qualsevol bé o servei amb propòsits comercials, excepte en el cas que el Servei de Comunicació permeti específicament aquest tipus de missatge.
 • Dirigir o reenviar enquestes, certàmens, cadenes de cartes o esquemes piramidals.
 • Baixar arxius pujats per altres usuaris d’un Servei de Comunicació quan Vostè tingues o raonablement hauria de tenir coneixement de que haurien de distribuir-se legalment d’aquesta forma.
 • Falsificar o eliminar qualsevol referència a l’autor, referència legal o avisos o designacions propietàries o ròtuls de l’origen o font del software u altre material contingut en un arxiu que puja.
 • Restringir o inhibir que altres usuaris puguin fer servir i gaudir dels Serveis de Comunicació.
 • Violar qualsevol codi de conducta o altres guies que poden aplicar-se a un Servei de Comunicació en particular.
 • Recollir o qualsevol forma de recol·lectar informació sobre altres, incloent direccions de correu electrònic sense el seu consentiment.
 • Violar lleis o regulacions aplicables.

CET Intecserveis no té obligació de monitorejar els Serveis de Comunicació. No obstant, CET Intecserveis es reserva el dret a revisar els materials anunciats en els Serveis de Comunicació i treure’ls a discreció. CET Intecserveis es reserva el dret a treure-li a Vostè l’accés a qualsevol o tots els Serveis de Comunicació, en qualsevol moment sense previ avís i per la raó que sigui.

CET Intecserveis es reserva el dret en qualsevol moment a revelar informació quan sigui necessari complir amb qualsevol lleis aplicables, regulacions, processos legals, sol·licituds del govern, o editar, denegar la publicació, o eliminar qualsevol informació o material, en la seva totalitat o parcialment, a la única discreció del CET Intecserveis.

Sigui sempre curós a donar qualsevol informació personal que l’identifiqui a Vostè o als seus fills en tot el Servei de Comunicació. Intecserveis no controla ni aprova el contingut, missatge, o informació trobada als Serveis de Comunicació i, per tant, CET Intecserveis nega específicament qualsevol responsabilitat en relació amb els Serveis de Comunicació i amb qualsevol de les accions resultat de la seva participació en qualsevol Servei de Comunicació. Els administradors i amfitrions no son portaveus autoritzats del CET Intecserveis, i els seus punts de vista no necessàriament reflecteixen aquells del CET Intecserveis.

Els materials pujats a un Servei de Comunicació poden estar subjectes a limitacions en l’ús, reproducció o difusió disposades per la persona que els hagi pujar. Vostè és responsable de complir amb les esmentades limitacions si baixa aquests materials

MATERIALS SUBMINISTRATS A CET INTECSERVEIS O PUBLICATS EN QUALSEVOL LLOC WEB DE CET INTECSERVEIS

Intecserveis no reclama la propietat dels materials que Vostè subministra a CET Intecserveis (incloent comentaris i suggeriments) o anunciï, publiqui, pugi, ingressi, enviï o entregui a qualsevol lloc web de CET Intecserveis o als seus serveis associats (en endavant “Entregues”). No obstant, quan anunciï, publiqui, pugi, escrigui, subministri o entregui les seves Entregues, Vostè està atorgant permís a CET Intecserveis, a les seves companyies afiliades i llicenciats necessaris per a usar aquestes Entregues en relació amb l’operació dels seus respectius negocis a Internet, incloent, sense limitacions, els drets a copiar, distribuir, transmetre, mostrar públicament, representar públicament, reproduir, editar, traduir i donar un nou format a la seva Entrega; i a publicitar el seu nom en la connexió amb la seva Entrega.

No es pagarà cap compensació respecte a l’ús de la seva Entrega, tal com es descriu aquí. CET Intecserveis no té cap obligació d’anunciar, publicar o usar cap de les Entregues que Vostè pot subministrar, i pot eliminar o treure qualsevol Entrega que Vostè hagi subministrat, en qualsevol moment i a l’única discreció de CET Intecserveis.

Pel sol fet d’anunciar, pujar, escriure, subministrar o entregar les seves Entregues, Vostè garanteix i representa que Vostè és el propietari o d’alguna manera controla tots els drets de la seva Entrega, com es descriu en aquesta secció; incloent, sense limitacions tots els drets necessaris per a què Vostè subministri, anunciï, pugi, ingressi, entregui o enviï les Entregues.

RENÚNCIA D’OBLIGACIÓ

La informació, software, productes i serveis inclosos en, o disponibles a través del lloc web CET Intecserveis pot contenir inexactituds o errors tipogràfics. Periòdicament es realitzen modificacions i afegits a la informació aquí continguda. CET Intecserveis i/o els seus proveïdors poden realitzar en qualsevol moment modificacions o millores al lloc web CET Intecserveis. Els consells que poden rebre’s a través del lloc web CET Intecserveis no haurien de tenir-se en compte per a la presa de decisions personals, mèdiques, legals o financeres i vostè hauria de consultar a un professional per a l’assessorament específic i a la mida de la seva situació.

CET Intecserveis i/o els seus proveïdors, no són representació de la conveniència, confiabilitat, disponibilitat, actualitat, ni exactitud de la informació, software, productes, serveis i gràfics relacionats; continguts al lloc web de CET Intecserveis, sigui quin sigui el seu propòsit. D’acord al màxim abast permès per les lleis aplicables, l’esmentada informació, software, productes, serveis i gràfics relacionats, s’entreguen “com són”, sense cap tipus de garantia o condició. CET Intecserveis i/o els seus proveïdors rebutgen per aquest mitjà totes les garanties i condicions en relació amb aquesta informació, software, productes, serveis i gràfics relacionats, incloent totes les garanties o condicions implícites en la comercialització, adequació a un propòsit específic, titulació i/o infracció.

D’acord al màxim abast permès per les lleis aplicables, en cap cas CET Intecserveis i/o els seus proveïdors seran responsables per cap dany directe, indirecte, punitiu, incidental, especial, conseqüent o qualsevol dany incloent, sense limitacions, danys per pèrdua d’ús, de dades o beneficis sorgits de l’ús, o d’alguna manera relacionats amb l’ús o rendiment del lloc web del CET Intecserveis, amb la demora o la impossibilitat d’ús del lloc web CET Intecserveis o els seus serveis relacionats, la provisió o fallida en la provisió de serveis, o per qualsevol informació, software, productes, serveis i gràfics relacionats obtinguts a través del lloc web del CET Intecserveis, o d’alguna altra manera sorgits a partir de l’ús del lloc web CET Intecserveis, ja sigui que es basen en un contracte, greuge, negligència, estricta responsabilitat, o qualsevol altre forma, encara quan CET Intecserveis o qualsevol dels seus proveïdors siguin avisats sobre la possibilitat de danys. Com en algunes jurisdiccions no es permet l’exclusió o limitació de responsabilitat de danys incidentals o conseqüents, la limitació a dalt detallada pot que no s’apliqui a vostè. Si no es troba satisfet amb alguna part del lloc web del CET Intecserveis, o amb alguna d’aquests termes d’ús, el seu únic i exclusió remei és deixar d’usar el lloc web del CET Intecserveis.

CONTACTE DEL SERVEI: intecserveis@pssjd.org

FINALITZACIÓ / RESTRICCIÓ D’ACCÉS

CET Intecserveis es reserva el dret, a la seva única discreció, a finalitzar el seu accés al lloc web de CET Intecserveis, així com als seus serveis relacionats o a qualsevol part d’aquests, en qualsevol moment i sense prèvia notificació.

GENERAL:

D’acord a l’abast màxim permès per la llei, aquest acord està governat per les lleis de comerç vigents a Espanya i per consegüent Vostè consenteix com a jurisdicció exclusiva Almeria en totes les disputes que sorgeixin de l’ús o relatives a l’ús del lloc web del CET Intecserveis. L’ús del lloc web CET Intecserveis no està autoritzat en cap jurisdicció que no faci efectiva totes les provisions d’aquests termes i condicions, incloent, sense limitacions, les contingudes en aquest paràgraf. Vostè assenteix com resultat d’aquest acord o per l’ús del lloc web del CET Intecserveis, no existeix associació, joint venture, relació de dependència o treball, o relació de cap agència, entre Vostè i CET Intecserveis. El compliment d’aquest acord per part del CET Intecserveis està subjecte a lleis vigents i al procés legal, i res contingut en aquest acord constitueix una derogació al dret del CET Intecserveis a obrar d’acord als requisits, sol·licituds o imposicions legals, del govern o de la cort, relacionats amb el és per Vostè del lloc web CET Intecserveis, o a informació recollida o subministrada a CET Intecserveis respecte del mencionat ús. En cas que es determinés legalment que alguna part d’aquest acord fos invàlida o no exigible d’acord a la llei, incloent sense limitacions a la responsabilitat establertes anteriorment, llavors la provisió invàlida o no exigible es considerarà substituïda per una provisió vàlida i exigible, que s’acosta el més possible a la intenció de la provisió original, i la resta de l’acord continuarà amb efecte. Excepte allò especificat aquí, aquest acord constitueix l’acord complet entre l’usuari i el CET Intecserveis respecte del lloc web CET Intecserveis i reemplaça a totes les comunicacions i propostes anteriors o contemporànies, hagin sigut aquestes electròniques, orals o escrites, entre l’usuari i CET Intecserveis respecte del lloc web del CET Intecserveis. Una versió impresa d’aquest acord i de qualsevol notificació enviada en forma electrònica, seran admeses en procediments judicials o administratius basats en aquest acord o relacionats amb ell, i tindran el mateix abast i estaran subjectes a les mateixes condicions que altres documents i registres comercials generats i mantinguts originalment en forma impresa. Es el desig exprés de les parts que aquest acord i els documents relacions siguin escrits en català.

DRET DE PROPIETAT I MARQUES COMERCIALS

Tots els continguts del lloc web CET Intecserveis són: Copyright 2020 San Juan de Dios i/o els seus proveïdors. Tots els drets reservats.

MARQUES COMERCIALS

Els noms de companyies i productes reals mencionats aquí poden ser marques comercials dels seus respectius propietaris.

Qualsevol dret no expressament atorgat aquí són reservats.


Política de privacitat i cookies

POLÍTICA DE PRIVACITAT:

El Responsable del tractament de dades recaptades mitjançant aquest Lloc Web és:

INTECSERVEIS CET (d’ara endavant, “INTECSERVEIS”), amb domicili al carrer La Rapa, 18, 08830 – Sant Boi de Llobregat (Barcelona) i correu electrònic de contacte intecserveis@pssjd.org. INTECSERVEIS ha designat a un delegat de protecció de dades, les seves dades de contacte són les indicades anteriorment.

Les dades personals facilitades a INTECSERVEIS s’utilitzaran per a:

 1. Atendre les sol·licituds d’informació i consultes efectuades per l’Usuari. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran durant els terminis de conservació i de prescripció de responsabilitats legalment previstos. La base jurídica del tractament és l’interès legítim en donar resposta a la sol·licitud i/o consulta.
 2. Les dades facilitades per l’Usuari a través de la secció “Treballa amb nosaltres” es tractaran per atendre la seva sol·licitud de treball i, en aquest cas, permetre-li optar per un lloc de treball a INTECSERVEIS. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins que l’Usuari revoqui el seu consentiment. La base jurídica del tractament és el consentiment interessat.
 3. Les dades facilitades a través del “Canal de denúncies” es tractaran exclusivament per analitzar i investigar els fets denunciats i, en aquest cas, adoptar les mesures disciplinaries que resultin pertinents. Les dades es conservaran al sistema de denúncies únicament durant el temps imprescindible per decidir sobre la procedència d’iniciar una investigació sobre els fets denunciats, que no podrà ser superior a tres mesos a partir de la seva introducció. Si esgotat aquest termini fos necessària la conservació de les dades per continuar la investigació, podran continuar sent tractades en un entorn diferent per l’òrgan d’INTECSERVEIS de qui sigui competència la investigació. La base jurídica del tractament és l’interès legítim d’analitzar i investigar els fets denunciats.

Les dades podran comunicar-se las següents destinataris de tercers: Administracions públiques pel compliment de les obligacions legals. A més a més, podran comunicar-se a les següents categories d’encarregats: Proveïdors de comunicacions electròniques i ofimàtica, hosting, gestoria, comptabilitat, auditoria i advocats. L’interessat podrà exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició o portabilitat mitjançant sol·licitud enviada a qualsevol de les direccions abans indicades. En els tractaments dels quals la seva legitimació es basa en el consentiment, l’Usuari té el dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. L’interessat tindrà dret a presentar reclamació davant l’autoritat de control.

POLÍTICA DE COOKIES:

Objecte

CET Intecserveis reconeix la importància de la normativa i regulació vigent en matèria de privacitat i protecció de dades. En aquest sentit, la protecció de la seguretat, integritat i confidencialitat de la informació dels nostres clients i usuaris és molt important per a nosaltres i, per tant, volem actuar de manera responsable en aquesta matèria. La present pàgina descriu la política de cookies que utilitzem a la nostra web www.intecserveis.org (en endavant el Lloc Web).

A l’efecte de la present política de cookies són d’aplicació conjunta les disposicions contingudes en l’Avís Legal i la Política de privacitat.

Acceptació de la política de cookies

D’acord a allò indicat a la primera capa (“banner sobre cookies”) l’usuari ha acceptat o pot acceptar la present política de cookies (en endavant, la “Política”) de CET Intecserveis.

La utilització de mitjans tècnics per impedir la descàrrega de cookies al seu navegador no invalida el consentiment prestat a efectes jurídics, encara que el resultat tècnic pot implicar la no descàrrega parcial o total de les mateixes amb els efectes que es descriuen més endavant en aquesta Política.

Què és una cookie?

Una cookie és un petit arxiu de text que es emmagatzemat i/o llegit pel teu navegador en el disc dur del teu dispositiu (p. ex., ordinador, portàtil o smartphone), pels llocs webs que visites. Pràcticament tots els llocs webs utilitzen tecnologia de cookies per a funcionar y per a optimitzar el seu disseny i funcionalitat.

Les cookies també aconsegueixen que les seves interaccions amb els llocs web siguin més ràpides i segures, ja que poden recordar les teves preferències (p.ex., inici de sessió i idioma), remetent la informació que contenen de tornada al lloc web que les ha originat (cookie pròpia) o a un altre lloc web al que pertany (cookie de tercers), quan tornis a visitar el corresponent lloc web utilitzant el mateix dispositiu.

Quin tipus de cookies fem servir?

Depenen de la funció i l’objectiu d’ús de les cookies, normalment es divideixen en les següents categories:

 • Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’un lloc web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.
 • Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques generals predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari, com ara serien l’idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
 • Cookies d’anàlisi: Són aquelles que permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als que estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris d’aquests llocs, aplicacions i plataformes, per tal d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris del servei.
 • Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en un lloc web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat basant-se criteris com el contingut editat o la freqüència en què es mostren els anuncis.
 • Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en un lloc web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per a mostrar publicitat en funció del mateix.

Per conèixer quines cookies utilitzem a la nostra web, segueixi les següents instruccions:

 1. Accedim a la web a través del navegador Chrome.
 2. Cliquem al fons de la nostra pàgina web i polsem amb el botó dret del ratolí, s’obrirà un menú desplegable.
 3. Seleccionem «inspeccionar».
 4. A menú superior de la finestra que s’obre a la dreta o a la part inferior de la pàgina busquem «application».
 5. I, allà, seleccionem «cookies» al llistat de l’esquerra de la nova finestra.

Procediment d’oposició a la instal·lació de cookies

La majoria de dispositius accepten la utilització de cookies automàticament. No obstant, tens la possibilitat de decidir si mantens les cookies habilitades o no al teu dispositiu.

El fet de deshabilitar les cookies pot implicar que algunes característiques o serveis necessaris per al funcionament del lloc web deixin d’utilitzar, resultant en un funcionament no òptim del lloc web.

Amb tot, fins i tot havent desactivat totes les cookies, el navegador web recull determinada informació essencial per al funcionament bàsic del lloc web.

Si desitges deshabilitar les cookies, pots fer-ho des de la secció de preferències del teu navegador d’Internet. A continuació, es detalla com desactivar les cookies per als navegadors més populars (les següents instruccions poden estar subjectes a modificació per part dels navegadors):

Google Chrome:

 1. Obre el navegador Google Chrome a l’ordinador.
 2. A la part superior dreta, faci clic a la icona de tres punts a la columna i posteriorment fer clic a “Configuració”
 3. A la part inferior, faci clic en “Mostrar configuració avançada”.
 4. A la secció “Privacitat”, faci clic en “Configuració de contingut”.
 5. A la secció “Cookies”, faci clic en “Totes les cookies i les dades de llocs”.
 6. Per a eliminar totes les cookies, faci clic en “Eliminar tot”.
 7. Per a eliminar una cookie específica, col·loqui el cursor sobre el lloc web en qüestió i faci clic a l’aspa situada a la dreta.

Internet explorer:

 1. Faci clic en “Eines”.
 2. Faci clic en “Seguretat” i seleccioni “Eliminar l’historial d’exploració”.
 3. Activi la casella “Cookies i dades del lloc web” i faci clic a “Eliminar”.

Mozilla Firefox:

 1. Obri Firefox.
 2. Seleccioni la pestanya que es troba al costat de la barra de direccions.
 3. Seleccioni la icona de l’engranatge.
 4. Faci clic al botó “Netejar les cookies i les dades emmagatzemades” i, per a confirmar-ho, faci clic en “Acceptar».

Safari:

 1. Obri Safari i seleccioni “Preferències”.
 2. Faci clic a “Privacitat” i realitzi qualsevol de les següents operacions.
 3. Faci clic a “Eliminar totes les dades dels llocs web”.
 4. O, a “Detalls”, seleccioni el lloc web i faci clic a “Eliminar”.

Actualització de la present Política

CET Intecserveis es reserva el dret a actualitzar en qualsevol moment la present Política sense necessitat de notificació prèvia a l’usuari. És per això que li recomanem que comprovi de forma regular el contingut de la mateixa.

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Aquesta pàgina web utilitza cookies, principalment de tercers, pròpies i de tercers Clica aquí per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó "Acceptar" o configurar-les o rebutjar el seu ús clicant "Configurar cookies".